Beylikdüzü Isı Yalıtım 0532 544 35 94

ISI YALITIMI NEDİR
Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemlerdir. Sürekli artan enerji faturaları ısınma için ayrılan bütçeleri de arttırmaktadır. Tüketilen toplam enerjinin 1/3 kadar oranının konutlar için sarf edildiği düşünüldüğünde ısı yalıtımı artık bir ihtiyaç durumuna gelmiş bulunmaktadır. Enerji tasarrufunun yanında ısı yalıtımı, konutların ömrünü uzatmak, değerini arttırmak, arzu edilen konfor şartlarını sağlamak, sağlıklı bir yaşam sürmek, çevre kirliliğini azaltmak ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için hayata geçirilmesi gereken bir uygulamadır.

ENERJİ KİMLİK BELGESİ
Binaların iç ortamları ile dış ortamlarını birbirinden ayıran ve bina zarfı olarak da bilinen dış duvarlar, pencereler, kapılar, tavan, çatı ve diğer döşemelerden oluşan yapı elemanları dış etkenlerden korunmalıdır. Binalarda ısı kaybeden yüzeyler doğru yalıtılmazsa ısı kaybı ve buna bağlı olarak da enerji maliyetleri artmaktadır. Özellikle müteahhitler ve kullanıcılar ısı kayıplarını göz ardı ederek konutların sadece dış özelliğine önem vermekte, konutların yapım aşamasında uygun olmayan yapı malzemeleri seçimi ve yapılmayan çok basit uygulamalar ile binanın kullanım ömrü süresince bina sahiplerinin bütçelerine hem de daha fazla yakıt tüketerek çevreye ve ülke ekonomisine zarar vermektedir. Bu olumsuzlukları engellemek amacıyla 2000 yılında yürürlüğe giren

Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği’ne göre yeni konutlar ısı yalıtım uygulaması gerçekleştirilmiş şekilde projelendirilmek zorunda olup eski binaların da 2020 yılına kadar Enerji Kimlik Belgesi alma zorunluluğu bulunmaktadır. Enerji kimlik belgesi temininin en önemli adımı da konutların ısı izolasyonu uygulamasının gerçekleştirilmiş olmasıdır. Binalarda ısı yalıtım kalınlığının optimum şekilde seçilmesi, ısıl konforun sağlanmasında ve bina enerji sınıfınını belirlenmesinde en önemli etkenlerden biridir.

NEDEN ISI YALITIMI YAPTIRMALIYIZ
Kışın soğuğu,yazın ise sıcağı geçirmeyen ısı yalıtım sistemleri ile 4 mevsim kusursuz performans için kalıcı çözümlerden faydalanabilirsiniz.Doğru yalıtım uygulamaları ile ısıtma ve soğutma giderlerinizde %40 -60 oranında tasarruf sağlayabilirsiniz. Siz konforun keyfini sürerken elde edilen enerji tasarrufu sayesinde ısı yalıtım maliyeti 3 kış sezonunda amortisman süresini dolduracaktır.

Evlerinizde rutubet değil huzur olsun.. Isı yalıtım uygulamaları ile konutlarınızı küf ve nemden uzak tutarak sağlıklı ve rahat yuvanızın tadını çıkartabilirsiniz.

Isı yalıtım uygulamaları ile konutlarınızda sağlayacağınız konforun yanısıra olumsuz dış etkenlerden koruyarak bakım, onarım vb. masraflarınızı azaltabilirsiniz.

Isı yalıtım uygulamaları Türkiye ve Avrupa Standartlarına uygun ve ekolojik dengeyi korumaya yardımcı bir sistemdir. Kömür ya da doğalgaz gibi fosil yakıtların tüketiminin azaltılması ile cüzdanınız kadar doğanın da yüzünü güldürebilirsiniz.

Dış cephe ısı yalıtımı ile zararlı emisyonların etkisinin azalmasına yardımcı olabilir ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakılmasını sağlayabilirsiniz.

Isı yalıtım sektöründe yaptığı kaliteli uygulamalar ile liderliğini koruyan Maris İnşaat , ısı yalıtım uygulamaları dışında müşterilerine sağladığı ek hizmetlerle de çevresine değer katmaktadır. Güçlü tedarikçi ağı ile geniş bir yelpazede ek uygulama hizmeti veren firmamız, yenilikçi kimliğiyle dünya ve Türkiye’deki trendleri takip ederek müşteriye özel çözümler sunmaktadır.

#Maris İnşaatan Isı yalıtımı fiyatı almak için ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir veya 0212 695 35 94 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede sizi arayarak, binanıza en uygun paket sistem seçiminde size yardımcı olacak ve keşif randevu işleminizi gerçekleştirecektir.

ISI YALITIM ÇEŞİTLERİ
Isı Yalıtım Çeşitleri her alanın farklı gereksinimleri olduğu mantığından hareketle ortaya çıkan farklı ısı yalıtım çeşitleri hakkında bilgileri paylaştığımız sayfamızdır.Isı yalıtım çeşitleri, kullanılan malzemenin türüne ve uygulama şekline göre sınıflara ayrılmaktadır. Başlıca sınıflar;

Cephe Yalıtımı
Zemin Yalıtımı
Çatı Yalıtımı
Kapı, Pencere Yalıtımı
Şeklinde ayrışmaktadır. örneğin cephe yalıtımı kendi içerisinde pek çok çeşide ayrılırken, çatı uygulamalarında da pek çok ısı yalıtım çeşitleri kullanılabilmesi mümkün olmaktadır. Bizim bahsettiğimiz çeşitlendirme genel anlamda kullanılan alana bağlı olarak sınıflandırılan ısı yalıtım çeşitleri şeklinde olacaktır.

Maris İnşaat Filli Boya Uygulama ve Satış Bayisidir

Filli Boya Capa­tect Dalmaçyali Mantolama ürünü ile yapı­la­rı­nı­zın ömrünü uzat­ma­nızda müm­kün­dür. Dış etken­ler­den koru­nan bina­nız her zaman için koruma altına olmaya devam eder. İklim şart­la­rına karşı büyük bir direnç gös­te­rir ve bili­nen tüm etken­le­rin önüne geçil­me­sini sağ­lar. Ayrıca yapı­la­rın iç kısım­la­rında sağ­la­nan ısı den­gesi de capa­tect dal­maç­yalı ürünü ile gelen diğer avan­taj­lar ata­sında ken­dini gös­ter­mek­te­dir. Bu ürün saye­sinde duvar­la­rı­nız­dan ne soğuk ne de sıcak iç mekan­la­rı­nıza girer.

Çatı izolasyonu nasıl olmalıdır? Hangi yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır?

Çatılardan beklenen en önemli işlevlerden biri de su yalıtımı sağlamasıdır. Kiremit çatı örtüleri dış hava şartları ve üzerinde gezilmesi nedeniyle hasar aldığında kendisinden beklenen görevleri yerine getirememeye başlar, bu durum oluştuğunda çatı ana taşıyıcı elemanları ve çatı döşemesi suya maruz kalmış olur. Kiremit eski performansına kavuşmaları için yapılan uygulamalara çatı aktarma uygulaması denir